TERMENI ȘI CONDIȚII

Blogul povetepestrite.ro este un blog în care autorul abordează subiecte din diferite domenii precum auto, blogging, casă&gradină, familie&relații, etc.

Disclaimer-Toate articolele exprimă punctul de vedere personal al autorului și scopul lor este strict informativ și educațional. Deși autorul depune eforturi pentru a aduce articolele la cel mai înalt nivel din punct de vedere al acurateții, este posibil totuși ca, uneori, cititorul să descopere anumite erori de care autorul nu a fost conștient în timpul scrierii articolului respectiv. Pentru toate aceste erori autorul nu își asumă nicio responsabilitate, așa că riscul folosirii acestor informații cade în sarcina cititorului. Mai mult, cititorul este îndemnat să nu se limiteze la sfaturile găsite pe paginile acestui blog, ci să consulte un specialist în orice situație.

Orice persoană este binevenită pe paginile acestui blog și orice persoană poate să comenteze articolele publicate. Este însă interzisă cu desăvârșire folosirea injuriilor în comentarii, a discuțiilor cu tentă rasistă, a atacurilor la persoană sau folosirea cuvintelor vulgare. În consecință, îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent pentru întreaga comunitate.

Toate articolele și fotografiile de pe blog, cu excepția cazurilor în care precizez altfel, sunt creația mea și toate drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă doriți să folosiți paragrafe sau fotografii din articolele mele, se impune a se menționa sursa (includeți un link către articolul meu).

De asemenea, se aduce la cunoștință cititorului că pe paginile acestui blog vor fi inserate bannere și linkuri de afiliere care fac trimitere la anumite produse și servicii. Dacă cititorul alege să cumpere un produs sau serviciu accesând un asemenea banner sau link, trebuie să știe că deținatorul blogului va primi un mic comision din partea magazinului online de pe care se face achizitia serviciului sau produsului, însă aceasta nu va influenta în niciun fel prețul produsului sau serviciului achiziționat, ci comisionul va fi oferit de magazinul online ca rezultat al faptului că s-a facut o vânzare de pe linkul deținătorului blogului.

Se recomandă ca cititorul să citească, de asemenea, Politica de confidențialitate și Politica cookies a acestui blog.

0