Cum să achiziţionezi cărţi noi la prețuri reduse

Lectura a fost, este şi va rămâne pasiunea favorită a multora dintre noi. Pentru iubitorii de lectură nimic nu poate egala plăcerea de a avea înaintea ochilor o carte deschisă, de a o răsfoi incetul cu încetul, devorându-i conţinutul şi de a simţi mirosul proaspăt al tuşului ce emană de pe paginile ei. De aceea împătimiţii lecturii sunt într-o căutare continuă de cărţi bune. Iar dacă cărţile bune pot fi găsite la preţuri reduse, atunci căutarea nu a fost zadarnică. La urma urmei, dacă e posibil, fiecare dintre noi căutăm lucruri bune si ieftine. Însă, mai putem găsi aşa ceva?

Ah, am omis să specific, nu mă refer la cărţi vechi, deteriorate, cu paginile îngălbenite de vreme, ci la cărți noi nerăsfoite incă.

Personal, cele mai multe cărți pe care le-am cumpărat de-a lungul timpului au fost de la librăria online Libris. Aici am găsit adesea cărţi la preţuri deosebit de convenabile. Librăria Libris are ,uneori, reduceri de preţ la cărţi de până la 50 la sută. Şi asta se întâmplă, de cele mai multe ori, in weekend. Ba, mai mult, aici se găsesc cărţi cu reduceri chiar de până la 80%. Interesant, nu? Şi încã ceva, dacă valoarea comenzii e peste 50 de lei, transportul este întotdeauna gratuit. De asemenea, librăria Libris are uneori zile când transportul este gratuit pentru orice comandă, indiferent de valoarea ei. Deci, cred, cã dacã esti interesat de cărţi noi la preţ redus ar trebui să vizitezi mai des librăria online LIBRIS

Un alt magazin online de unde am mai cumpărat cărţi la preţuri convenabile este elefant.ro. Și aici, paleta de cărţi este foarte variatã, practic având posibilitatea de a alege cărţi din orice domeniu : ficţiune, cărţi pentru copii, biografii şi memorii, parenting şi familie, gastronomie, religie, etc. E bine de subliniat că acest magazin online are foarte adesea promoţii în cadrul cãrora preţul la cărţi este foarte tentant. Deci, dacă eşti in căutare de cărţi bune la preţuri reduse se merită să vizitezi mai des acest magazin online.

De asemenea, oridecâteori am comandat cărţi atât de la Libris cât şi de la elefant comenzile au fost onorate foarte rapid, neputând reproşa nimic la acest capitol.

Acestea sunt site -urile pe care le accesez eu atunci când doresc să-mi achiziționez cărți noi şi sunt foarte mulţumit că le-am descoperit. Şi pe deasupra e şi super comod ca din confortul casei să vizitez aceste site-uri, să imi aleg cartea dorită, să o introduc în coşul de cumpărături, ca mai apoi, în cel tarziu două zile, să am cartea comandată acasă . Aşa imi fac eu rost de cărţi bune si ieftine.

Dar, apropo, tu cum iti achiziţionezi cărţile favorite?

1+

6 comments on “Cum să achiziţionezi cărţi noi la prețuri reduse

 1. Mirela Marin

  Mulțumesc pentru recomandările făcute!
  Cartile au fost, sunt si vor ramane o adevărată slăbiciune pentru mine. Noroc cu activitățile mult prea intense din ultima vreme, dar chiar si asa, tot mi-am cumparat una 🙂

  0
  Reply
 2. Alex Popa

  Bun articolul și desigur, foarte util că noi toți vrem lucruri ieftine și bune.
  Și ghici ce! Cărțile la preț redus au fost, sunt și în mod sigur vor fi întotdeauna lucruri bune. Cele două magazine menționate de tine sunt pe primele două locuri în topul meu de librării online. Ultima carte pe care am luat-o de la Libris a fost „Coloana de Foc”, Ken Follett fiind unul dintre autorii mei preferați. Am cumpărat des de la ei, sunt excelenți și transportul gratuit ajută mult.
  Mulțam de recomandări! Felicitări pentru articol!

  0
  Reply
  1. George Post author

   Mă bucur că v-a plăcut articolul şi imi place să aud că mai sunt încă iubitori de carte. Intr-o oarecare măsură, avem lucruri comune.

   0
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *